Как да не се откажете от сезона на почивките

Как да не се откажете от сезона на почивките?
 

 
 
Много малко ни е необходимо тази година да се откажем от почивката, която сме планирали предварително или пък изобщо не искаме и да планираме ваканция, защото не знаем как ще се развият нещата с вируса, със заплатата ни и с всички останали малки препятствия, които ни тревожат от няколко месеца насам. Има един обаче не толкова очевиден факт и той е, че непочивайки и неуспявайки да си дадем време да разпуснем, качеството на работата ни става все по-лошо и по-лошо. Без значение в коя сфера се препитаваме, измореният служител полага усилията на половин служител. От тази гледна точка, става ясно, че макар и рисковано, е по-добре да се почива, отколкото да не се почива.
Какво обаче се случва, ако не са ти останали средства за лятна почивка? Много хора вземат решение в последния момент, че всъщност искат да отидат на почивка с приятели или семейство, но осъзнават, че не са си заделили средства предварително и една почивка всъщност ще се превърне в допълнителна финансова тежест, която не могат да си позволят. В такава ситуация, нашият съвет е, да не се отказвате от почивката, а да потърсите алтернативен начин за набавяне на средства. 
 
 

 

 

Кандидатствайте за бърз летен кредит

Това е най-популярната опция, когато са ти необходими пари в кратък срок. Бързите кредити имат добри условия и голяма част от фирмите ги предлагат и онлайн, както Mini Zaem. Те са подготвили и специален летен кредит, който да помогне на всички, които са решили да заминат на ваканция, но не са го планирали предварително или парите не са им стигнали. Лятната кампания на тази фирма за бързи кредити е в период от 25.07 до 15.08.2020 г. като това е не само през делничните дни, ами и събота и неделя, защото клиентите могат да кандидатстват онлайн. Кредитните продукти, като този, дават основателна причина на много хора, да се осмелят да отидат на ваканция, без да се притесняват за пари.

 

Какво е специалното на тази лятна кампания?

Както вече споменахме, фирмите за бързи кредити предлагат добри условия. Всяко нещо може да бъде подобрено и това е и причината, MiniZaem да са заложили тази година на отстъпка по разходите за всички нови кредити. В това число влизат не само кредитите, получени от нови клиенти, ами и тези, получени от лоялни клиенти, които вече са се възползвали от други кредитни продукти на компанията. В рамките на един месец всеки, който се нуждае от финансови средства в немного голям размер може да кандидатства за кредит онлайн и да получи заем с 15% отстъпка.

 

Как може едно лице да се възползва от промоционалното предложение?
На първо място няма необходимост, лицето да посещава офис, защото процедурата по кандидатстване може да се извърши и онлайн. Не е нужно да се чака с дни, да се минат десетки проверки или да се попълва сложна документация. Формата за кандидатстване изисква лична карта и банкова сметка.
Това е огромно преимущество пред всички останали видове кредити, защото процедурата е бърза и не изисква личен контакт. Всеки, който е отговорен към собственото си здраве и здравето на останалите е на ясно, че колкото по-малко посещава обществени сгради и градски транспорт, толкова по-малък е рискът да се зарази с вируса.
Вече няколко пъти споменахме, че процедурата не отнема време и ако навлезем в детайли ще видите, че е точно така. Всички бързи кредити се хвалят, че одобрението не отнема дни, но при Mini Zaem, отговорът дали сте одобрен или не, идва за минути. А парите са по сметката ви до края на деня. Благодарение на това и на 15% отстъпка от летните кредити, можете да осъществите всичко, което сте си мечтали да направите през лятото, че и да ви останат пари за други неща.

 




{START_COUNTER}